O nama

Štamparija Grafika Čobanović vuče korene iz 1995. godine. Tada je osnovana kompanija Asterix i Obelix. Svoju osnovnu delatnost, pružanje grafičkih usluga tj. usluga štampe započeli smo 2004. godine. Od tada pa do danas, neprestano podižemo kvalitet naših usluga i širimo asortiman.

Od septembra 2017. godine bavimo se i UVOZOM reklamnog materijala! Uvozimo iz više zemalja i trudimo se da pratimo trendove posećujući mnogobrojne sajmove svake godine.

Bavimo se i proizvonjom rokovnika #ručnirad kao i drugih artikala, za više informacija o proizvodima i akcijama pošaljite upit na mejl [email protected]

Naš katalog uvoza možete pogledati klikom na sliku:

Katalog 2019/2020
tim ljudi - o nama
0 godina
Postojanja naše firme

Razlikujemo se od „običnih“ štamparija i po tome što posedujemo mnogobrojnu opremu/mašine za doradu štampanog materijala. To nam omogućava da strogo kontrolišemo kvalitet izrade od početka do kraja, završavamo posao u kratkim rokovima i sa povoljnim cenama. Od doradnih mašina/usluga u mogućnosti smo da Vam ponudimo:

-laminaciju
-savijanje
-sečenje
-ricovanje
-perforaciju
-vakumiranje
-bigovanje
-klamovanje
-povez plastičnom i metalnom spiralom
-binder povez
-kaširanje
-bušenje
-ćoškarenje
-plastifikaciju…

Nudimo Vam sve, od same ideje, preko dizajna i pripreme za štampu, do gotovih proizvoda koji će ispuniti sve Vaše kriterijume. Uverite se zašto postojimo tako dugo i zašto smo dobro pozicionirani na grafičkom tržištu!

Nemoguće štampamo odmah a za čuda morate malo da sačekate!

Klikom na sliku pogledajte naše mašine:

mašine
Naše mašine
0 mašina
Ukupan broj naših mašina
Call Now Button
X